2/16/2009

A plecat vacanta, Fane fuge cu Tanta ......

A plecat vacanta, Fane fuge cu Tanta in timp ce Terente si Didina vin la munca cu masina…..Am revenit cu picioarele pe Pamant, la cotidian caci a reinceput, cu pasi marunti, facultatea, mai exact semestrul al 2-lea.

Ma bucur, pe de o parte, intrucat ma reintalnesc colegii, amicii, prietenii, descopar noi lucruri , o sa am ocazia sa ma revad zilnic cu portarita de la banca din scara blocului si sa admir plimbarea de « neatza « a domnului Costea cu superba sa sotie, insa pe de alta parte, sunt si aspecte mai putin placute: m-am cam saturat sa vad unele « specimene invidioase », nemansardate, dar tencuite, unii colegi care vor sa para ceea ce nu sunt de fapt si indivizi care « face to face » dau impresia de amicitie si politete, iar cand te intorci cu spatele la ei, te musca precum inhata musca din cacatul calului…. In fine… tre’ sa vad partea plina a paharului…… Desi am trecut de perioada de liceu, cand eram obsinuit cu colaborarea in masa, iesirile in grup si respect reciproc, acum trebuie sa ma conformez situatiei de individualitate totala, comunicare formala, pe romaneste. « fiecare cu cuibul lui »….Nu generalizez, exista multe aspecte pozitive vizavi de orele petrecute la facultate, dar « conditia umana »ma face sa vad intai lucrurile negative :D……. C’est la vie !! asa cum zice francezul. O sa imi vad de activitatile mele si o sa ma concentrez pe ceea ce ma intereseaza in mod special.

Sper ca acest semestru sa fie mult mai placut, din toate punctele de vedere, sa dam dovada de respect si sa fie relaxant, racoros k ne pasc caldurile si incununat de « succesuri »….. Seara buna !!

Un comentariu:

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!